donderdag 24 juni 2010

Two cats living

LISKA - Het is bekend dat katten hun huis terug kunnen vinden, maar de Russische kat Karim maakte het wel heel bont. Hij liep 3.000 kilometer naar zijn baasje, nadat die was verhuisd.

Twee jaar geleden verhuisde Ravila Hairova vanuit Gullistan in Oezbekistan naar het Russische Liska, een dikke 3.000 kilometer verderop. Haar kat liet ze achter bij de buren, omdat ze vreesde dat die niet aan een nieuwe omgeving kon wennen.
Dat bleek echter niet te kloppen. Karim miste zijn baasje blijkbaar zo dat hij naar haar op zoek is gegaan. Onlangs vond Ravila haar kat sterk vermagerd voor haar deur, terwijl hij op haar zat te wachten. Door een litteken op zijn staart wist ze dat het haar huisdier wel moest zijn.
Twee jaar geleden was Karim weggelopen in Oezbekistan. Ravila en haar man Rev hadden de hoop al opgegeven dat het beestje ooit nog op zou duiken.
Tijdens zijn tocht moet de kat drie landsgrenzen overgestoken zijn. Hij stelt experts voor een raadsel.
Nu is de kat gelukkig. "Hij is nu erg blij, net als wij. Ik heb geen idee hoe hij ons heeft gevonden, maar we zijn erg blij dat het hem gelukt is," zegt Ravila tegen The Sun.


Je huis terugvinden is 1, maar een nieuw onbekend huis zoeken is kennelijk gewoon`Russisch'.

Dan maar een hapje eten:







Geen opmerkingen:

Een reactie posten