vrijdag 21 januari 2011

Schalkwijk

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de sleutel van de eerste woning in de Haarlemse wijk Schalkwijk werd overgedragen aan dhr vd Drift.
Dit willen wij graag op gepaste wijze gedenken met een foto-expositie in het middelpunt van deze wijk het winkelhart Schalkwijk. Daarom vragen wij alle Haarlemmers die in wonen of gewoond hebben in Schalkwijk een foto in te sturen van hun mooiste plekje Schalkwijk. Van de inzendingen worden ca 150 foto's op 20 bij 30 formaat uitgeprint en tentoongesteld in het Winkelhart Schalkwijk , alle inzendingen zullen op een slideshow getoond worden in het winkelhart, om zo het winkelend publiek kennis te laten maken onze 50 jaar oude en nog steeds bruisende wijk .
Graag zien wij digitale bestanden tussen de 2 en 5 mb gestuurd worden naar een voor dit doel speciaal opengesteld E-mailadres, voorzien van Uw naam, e-mailadres en de plaats waar de foto genomen is.
Na de expositie zullen wij alle foto's aanbieden aan het stadsarchief om deze veilig te stellen voor onze kinderen en kleinkinderen.
U vindt de link naar het e-mailadres op de volgende site:
http://home.kpn.nl/frits01/Schalkwijk.html
Indien U op de brievenbus klikt opent zich automatisch Uw e-mailprogramma met het juiste adres.
Graag zien wij Uw inzending tegemoet.
Deze expositie is een samenwerking tussen: Winkelhart Schalkwijk, wijkraad Europawijk, Gemeente Haarlem, deelnemende winkeliers, en Foto Hendriks


Geen opmerkingen:

Een reactie posten